26 JUNI 2018

Gooookväll!!
I söndags så var det en tjej som letade efter modeller till volymfransar så jag ställde upp. Hade tänkt och dygna så jag inte skulle missa tiden hos henne kl 10. Jag somnade vid 7 på morgonen och lyckades vakna av mig själv klockan halv 9, så fick lite bråttom och lagade mat. Jag fixade mig sjukt fort då jag inte behövde sminka mig runt ögonen, som tur var så låg stället 10 minuter med tåg från mig.
 
Gick förbi centrum och köpte energidryck, vi möttes vid tunnelbanan och sen fixade hon mina fransar, jag har aldrig gjort det förut så de va lite jobbigt i början då man vill liksom ha kontroll över situationen och man vill kunna se, haha. Det tog ca 2 timmar och mina ögon fick någon slags ryck som jag inte kunde kontrollera, de va så jobbigt!!
Efter att jag fixade fransarna så va jag med tjejen som fixade fransarna, hon heter Amanda. Vi stod och snackade en stund utanför salongen och hon frågade om jag vill med och festa med henne o hennes vänner i helgen, så jag ska nog festa! Efter det så åkte jag till skhlm och mötte Christina där efter någon timme, fanns inte så mycket och göra där då vi båda var väldigt sega och trötta. Hon åker på Måndag, så vi träffas så mycket som möjligt oavsett om de är någon minut eller timmar. 
Vi gick runt där i några timmar och åkte sedan till Rusta och sen lämnade hon mig vid mig och jag somnade kl 19. 
Vaknade halv 3 idag och laddar ner sims 4 igen då jag har haft problem med det i några dagar, förhoppningsvis så funkar den denna gång!

LÄMNA DIN KOMMENTAR HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Vad har du på hjärtat?: