29 Juni 2018

Idag har jag varit hemma och åt god mat med la familia, det blev lax med potatis och fiskdressing, de va så himla gott och jag älskar lax!
Planerna idag eller rättare sagt igår för klockan är över 00 var att jag skulle träffa Christina men det vart inte av så jag hade inga planer under hela dagen förutom att vara hemma, jag kollade på en serie på SVT och plötsligt fick jag ett sms av Christina om att jag ska komma ner klockan två på natten haha, så jag vart så glad då jag älskar när hon spontant kommer hit & överraskar mig. Så jag fixade mig och gick ner direkt, vi åkte förbi mc´drive och beställde. Vi åkte sedan till en strand med bilen och åt maten medans vi hade en fin utsikt ut mot Ekerö ungefär. Vi satt såklart o pratade om allting mellan himmel & jord, vi skrattade åt gamla minnen och tog upp massa roliga händelser som vi har från gymnasiet. Back in the days.
Vi åkte runt lite ett tag och sen gick vi av vid en parkering och promenerade till en gammal djurpark, alltså inte ett zoo utan ett ställe där dom hade hästar, hönor förut ungefär som en bondgård. Det fanns när vi var små men sen försvann det och dom flyttade djuren till ett annat ställe lite längre bort. Så vi fick upp massa flashbacks från när vi var små och det var fortfarande kvar ett rött och ett gult hus som vi mindes.
 
Vi bodde nämligen grannar när vi var yngre, hon bodde i samma port som en f.d. kompis bodde i och jag hängde ganska ofta där när jag var yngre då denna f.d. kompisen var min bästavän. Så det är 100% säkert att jag och Christina har umgåtts när vi var små, bara att vi inte minns det.
 
Sen visade jag vart min moster bodde förut, har så många minnen därifrån både bra och dåliga minnen, men mest bra minnen. Så jag visade och vi kollade runt och jag förklarade olika minnen jag hade på dom olika platserna. Sen lämna hon mig och jag kom hem för snart 1 timme sedan. Så glad att jag har bra vänner som kan komma en och överraska en helt spontant, som bryr sig om mig och tänker på mig!
 
Dagens planer är att jag ska umgås idag med Andreas en stund, vet inte ännu om jag ska sova eller om jag ska dygna.. det återstår och se.
Här är en bild på vackra utsikten medans vi satt och åt inne i bilen.

LÄMNA DIN KOMMENTAR HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Vad har du på hjärtat?: