22 MARS 2018

I Tisdags så åkte jag hem till Christina, vi satt och prata om allt mellan himmel & jord, like always. Vi var iallafall hemma och sen gick vi till centrum, handlade lite ingredienser till kvällens middag och så stod vi & lagade mat ihop, drack ett glas vin och åt god mat.
 
Sen var det dags för mig att åka hem då det började bli sent, kom hem vid 12 och kunde inte somna förens vid 9 på morgonen.
 
Hon kommer snart åka tillbaka till Rumänien och stanna där i 3 år.. och självklart kommer hon komma på besök och hon lovade att hon skulle överraska mig när hon är på besök. Så himla tråkigt att hon kommer vara borta så länge, men hon sa att jag är välkommen att komma och besöka henne, för hon kommer ha egen lägenhet och dessutom är det inte långt ifrån Sverige. Vi har iallafall bestämt att vi ska till Gröna Lund innan hon åker och det är en grej som vi velat göra sen vi blev vänner haha, men det blir aldrig av då vi skjuter upp det eller så åker hon till sitt hemland på sommarna. 
Anyways, idag ska jag faktiskt inte göra något tänkte bara vila lite då det kommer vara fullt upp från Fredag till Söndag. På Fredag ska jag klubba med Christina på Colosseum, vi tänkte först vara hos mig, blanda lite drinkar och sen dra till Nivå22 och kanske ta ett par shots och sen dra vidare till Collo.
 
På Lördag ska jag klubba med Michéle på Collo såklart, hon ska också komma till mig och vi ska fixa oss och blanda drinkar, sen drar vi direkt till Colosseum. Även Andreas ska faktiskt på bar med sina kompisar från gymnasiet, så snacka om att vi kommer vara så otroligt osociala på sms haha! Det är faktiskt sjukt skönt att båda har sin egentid själv och med sina egna vänner.
 
På söndag kommer Sandra hem till mig innan kl. 15 och så kommer vi åka in till en galleria där jag ska bli fotograferad av en fotograf. Så det gäller att vakna tidigt den dagen, sminka mig och fixa håret inför fotograferingen.

LÄMNA DIN KOMMENTAR HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Vad har du på hjärtat?: