15 SNABBA FRÅGOR

 
1. Hur gammal är du?
Jag är 21 år och fyller 22 snart.
 
2. Dina bästavänner?
Mina bästavänner är Christina, Ida och Sandra. 
Jag har känt Christina sen 2012, Sandra sen början av 2007 och Ida sen 2003. Jag träffade Christina genom gymnasiet på sminklektionen, då vi skulle sminka varandra och sen frågade jag henne om hon ville följa med mig & Freja och äta tillsammans, sen dess började vi prata och umgås. Ida träffade jag genom grundskolan, i början så gillade vi inte varandra så mycket och sen blev vi bästavänner, Sandra skrev jag med på Habbo Hotell och jag var ganska dum på den tiden och gav ut min adress utan att veta om vilka konsekvenser de fanns, sen en dag kom hon och plingade på min dörr och sen dess har vi umgåtts. Förra året så döpte jag mig som ni nog vet och Sandra blev min gudmor!
 
3. Vad får du oftast komplimanger för?
Svår fråga då jag får komplimanger över en del, men mitt hår, ögonfärg, ögonform, för min eyeliner haha, ögonfransar/ögonbryn och min kropp. Personlighetsmässigt så får jag komplimanger över att jag är hjälpsam, finns där, rolig, bjuder på mig själv, kommer med bra råd och folk kan se mig som en psykolog typ eftersom jag har lätt för och sätta in mig i andras situationer.
 
4. Vad längtar du efter?
Jag längtar efter att åka utomlands för första gången, längtar att flytta hemifrån, längtar att ha ett bra & fast jobb, längtar att åka till gröna lund om en vecka, längtar tills början av juni då jag kanske har myskväll med mina närmsta vänner, längtar tills min kusin kommer till Sverige i September som jag inte träffat på 4 år, längtar såå mycket till så många saker i nutid och i framtiden!
 
5. Vad gällande ditt utseende är du mest och minst nöjd över?
Jag har börjat tycka om mitt utseende mer och mer för varje år som går, sen har vi alla såklart dåliga dagar då man hatar sitt utseende men jag kan inte bara säga en sak jag är nöjd med mitt utseende men tycker typ att hela mitt utseende är unikt på ett bra sätt och minst nöjd med är nog min näsa i profil, blindtarms ärret på magen, blek i ansiktet och att jag har smala ben/vader.
 
6. Vilka smeknamn har du haft? 
Roxi, roxis, roxa, rocky, rox, roxy.
 
7. Har du rykten efter dig?
Jag tror inte jag har något rykte efter mig just nu, men har haft.
 
8. Kan man vara vän med sitt ex?
Jag skulle inte kunna vara vän med ett ex och inte heller vilja vara vän med ett ex. Men det funkar för vissa så kan, kan man. Tror det endast funkar om man avslutar förhållandet på "ett bra sätt", slutar det olyckligt så vill man oftast inte vara vän med sitt ex då. Jag är iallafall inte vän med något ex, vilket är skönt haha!
 
9. Hur lång är du?
Jag är 1,54 eller 1,55.
 
10. Är du nöjd med din profilbild på Facebook?
Ja, jag är nöjd med den just nu eftersom jag bytte igår. Men lär nog tröttna efter ett par veckor eller om några månader, så tyypiiiskt mig..
 
11. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till?
Hmm.. det är en svår fråga då jag har beslutsångest. Så jag lägger upp en liten lista här.
• Emilynn
• Emily
• Marilyn
 
12. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Gifta, dom har varit ihop sen dom va 17-18 år.
 
13.  Har du någon piercing/tatuering?
Yes I have, om öronen räknas så har jag 4 i öronen och en helix, tungpiercing & navelpiercing. Jag har en tatuering på magen för tillfället men kommer göra fler i framtiden!
 
14. Förhållande/Singel?
Förhållande sen 2 år och 9 månader sen.
 
15. Vill du ha barn?
Självklart! Det är min dröm sen liten, vill ha två barn!
Angelica Wåhlin

Väldigt roligt & intressant att läsa :)

Svar: Vad kul att du tyckte det! :D
Roxana Peña Aguilar

2018-05-11 @ 21:20:39 | Hemsida/Blogg: http://angelicawahlin.se/
sofia

Vad roligt att få läsa :)

2018-06-05 @ 19:23:01 | Hemsida/Blogg: http://nouw.com/sofialissmyr

LÄMNA DIN KOMMENTAR HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Vad har du på hjärtat?: