10 NOVEMBER 2018

Förlåt för dålig uppdatering, i söndags natten mot måndagen började min mage krångla, trodde först jag hade blivit magsjuk då jag ätit mycket fet mat och skräpmat i helgen. Sen började väldigt konstiga smärtor vid nedre delen av ryggen, alltså verkligen värre än mensvärk. Det kom även illamående samtidigt o hade dålig aptit, kunde inte sova på nätterna utan att vakna ungefär 3-5 ggr pågrund av smärtan o grät. Igår gjorde det ännu mer ont när jag vaknade så mina föräldrar följde med till akuten då jag inte vågade åka buss själv eftersom jag mått så pass dåligt, vill inte heller spy när jag är ensam då jag lider av spyfobi och jag tycker det är så jobbigt och må illa när man inte har stöd eller när man ska spy. Vi åkte in till akuten och jag fick hjälp efter ca 2 timmar och som tur var så fick jag en bra doktor och han hittade orsaken direkt, hade tydligen en infektion i urinledarna och fick ta blodprov för dom trodde först att jag hade fått infektion i njurarna.
 
Allting var bra förutom infektionen i urinledarna, sen kom även Sophie dit och hon skulle kolla upp sin tand och sen väntade hon på att jag skulle bli klar. Sen åkte hon hem och jag åkte hem med, fick antibiotika.
Kom hem och låg med värmekudde hela natten och sov mycket bättre inatt jämfört med resten av dagarna, antibiotikan verkar ha hjälpt mig!! 
 
Veckans planer är att imorgon fira farsdag o äta go mat, på måndag ska jag följa min kusin till banken o sen ska hon sova över hos mig, på tisdag ska jag fotas om jag mår bättre de vill säga och på fredag kanske jag ska på begravning och helgen jobbar jag på en barnmässa. Nu ska jag vila och spela lite, kanske skulle träffa Javiera ikväll och ha filmkväll men vet inte ännu!

LÄMNA DIN KOMMENTAR HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Vad har du på hjärtat?: