26 OKTOBER

I torsdags åkte jag till kungens kurva och lämnade ett par byxor som blev lite stora på mig och därefter kollade jag i affärerna. I fredags åkte jag till nya h&m outlet, fick med mig hem 3 sminkprodukter, en nudefärgad hoodie och beställde en röd body & svarta byxor med vita streck på sidorna, testade dom byxorna i butik och jag tyckte dom va sjukt sköna! Och i lördags var jag barnvakt på dagen och därefter gick jag till rusta och köpte en sminknecessär och ett par byxor!
Och så köpte jag även en vinterjacka men jag lämna tillbaka den idag för jag köpte fel storlek. Och imorgon fyller pappa år så har nyligen slagit in ett paket till honom, vi lär dock inte fira imorgon så vi kommer fira näst nästa helg. På onsdag ska jag bli fotad utav en kille jag träffade i serien jag medverkade i. Han är hobby-fotograf och tar jättegrymma bilder. Sen kanske jag träffar Stephanie också då vi planerat det ett tag men inte blivit av ännu och nästa vecka tror jag så kommer min kompis Michelle till Sthlm på besök då hon har flyttat utomlands och pluggar där, så är så glad för har inte träffat henne sen lite mer än ett år sedan, då hon sov över hos mig efter att jag firade min 21-årsdag. 
 
Jag tänkte iallafall sova nu för är så trött och imorgon ska jag ta en skön varm dusch, måla naglarna och platta håret så jag kan vara lite förberedd inför onsdagens photoshoot!
 

LÄMNA DIN KOMMENTAR HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Vad har du på hjärtat?: